Floydafton - mat, vin och skratt

Den brittiska kocken Keith Floyd har fått Stockholm Fisks uppskattade matlagningskvällar uppkallade efter sig (anledningen är förstås att kvällarna brukar bjuda på en hel del skratt. Och vin). Under en Floydafton får deltagarna vara med och laga förrätter, varmrätter eller efterrätter och prova viner som passar till. Aftonen avslutas med gemensam middag då man får tillfälle att avnjuta de egenhändigt tillagade gastronomiska mästerverken. 

En Floydafton på Stockholm Fisk går till på följande sätt: 
Kvällen startar vi 18.00. Många brukar mötas upp lite tidigare i vår lobbybar. Vi bjuder in er i köket, som vid den här tiden brukar vara i full gång,  så att alla får vara med och se verkligheten bakom kulisserna. Väl inne presenterar vi kvällens upplägg. Alla tilldelas sitt eget förkläde (som man självklart får ta med sig hem efter kvällens slut).

Vi provar ca 6 olika viner i kombination med olika smaker. Kvällens meny tillagas av er under ledning av vår köksmästare. Förrätt, varmrätt och dessert – ni väljer själva på plats vilken grupp ni vill ingå i. Våra kockar bjuder råd och tips, både kring mat och vin, som man kan få användning för när man lagar mat hemma.

Middagen och de utvalda vinerna avnjuter ni sedan tillsammans i vår matsal . Kvällen avslutas med kaffe. Matlagning, vinprovning och middag beräknas att ta cirka fyra timmar.

Pris per deltagare är 1500 kr inkl. moms, (1320kr exkl. moms),

*Vinprovning av ca 6 olika viner, i kombination med olika smaker *Matlagningskurs - 3 rätters middag som ni lagar under ledning av våra fantastiska kockar *Vin till maten *Kaffe *Förkläde till alla deltagare att ta med hem *Recept på rätterna ni lagat *fullständig förteckning över de viner ni provat under kvällen.

Minst antal deltagare 8 personer. Bokas senast en vecka före.

Bokningsregler
​Reservation till Floydafton bekräftas skriftligen. Gäst bekräftar tillbaka via mail att den tagit del av bokningsreglerna. Då arrangemanget sker i restaurangens ordinarie kök kan det ej alltid erbjudas. Avbokning av hela arrangemanget måste ske senast fem arbetsdagar innan reserverat datum. Vi debiterar 75 % av beställningens värde om avbokningen kommer in senare. Det antal gäster som är bokat tre dagar innan Floydafton är det antal som debiteras. Antalet gäster kan kostnadsfritt minskas innan dess. Vänligen informera oss om det finns särskilda önskemål eller allergiker i sällskapet.